Wij zijn

Graag willen wij ons even voorstellen.

Wij zijn Fred en Astrid van Unen en sinds 1991  getrouwd. 
Na al die jaren hebben wij het nog steeds erg leuk met elkaar.

Verder hebben wij 4 kinderen, 2 dochters (25 en 13 jaar) en
2 zonen (15 en 19 jaar). Onze oudste dochter studeert en woont inmiddels  op kamers buitenshuis maar verder woont iedereen nog thuis. 


Er woont ook een hond genaamd Tommy bij ons, Tommy is  een lieve en enthousiaste boeren fox /jack russel mix.
Hij vindt het fijn om te knuffelen en om 'gewoon' bij je te zijn.

Ons hart en onze  passie liggen bij kinderen en jongeren, al sinds wij samen onze pedagogische opleidingen  en carrière startten in 1990.
Onze droom was om vanuit onze christelijke identiteit als echtpaar een gezinshuis te starten.
We hebben er plezier in om kinderen tot hun recht te laten komen.
Hun de boodschap meegeven: 'het doet ertoe dat JIJ er bent'  en we vinden het fijn dat je bij ons woont.
Samen zijn wij ook ervaren Rots en watertrainers met specialisatie voor gezinnen. Wij geven vanuit Your Brand Ede trainingen aan individuen, groepen en gezinnen.
Onze kracht ligt in het feit dat wij veel ervaring hebben opgedaan door onze opleidingen en werksettingen en natuurlijk ook als ouders "ervaringsdeskundigen" van 4 unieke kinderen.
Nu onze eigen kinderen wat ouder werden, is onze droom weer aangewakkerd,  wij oriënteerden ons opnieuw en zijn na het vinden van een passend huis in Rhenen gestart met gezinshuis "Het meest-thuis".

 

Fred

Fred heeft een HBO-SPH achtergrond en hierbij ruim 20 jaar ervaring in de jeugdzorg opgedaan.

Ik gebruik in mijn benadering humor en relativeringsvermogen en kan goed luisteren. 
Ik hou van muziek luisteren en maken en speel elektrische bas en contrabas, verder vind ik het leuk om er op uit te trekken fietsen, kajakken/kanoën en motor te rijden.

Astrid

Astrid heeft ook een HBO-SPH achtergrond en lang in de jeugdzorg gewerkt. Zij is vanaf 2001 bezig geweest om dit te combineren in het onderwijs. Zij heeft een overstap gemaakt vanuit de jeugdzorg naar docent en sinds 2013 werkt zij als projectleider, zorgcoördinator en rots en watertrainer waarbinnen zij jongeren en docenten begeleidt in het kader van passend onderwijs. Daarnaast heeft zij een master leren& innoveren gevolgd en is CRKBO geregistreerd.

Ik ben vriendelijk en vaak vrolijk. Ik ben betrokken en enthousiast en kan goed lachen om mijn eigen grapjes, motorrijden vind ik ook heel leuk en suppen (SUP board).