ACTUEEL

Per 26 augustus is er een plekje vrij bij ons, voor een mogelijke plaatsing of meer informatie kunt u contact opnemen met ons via mail vanunen@hetmeestthuis.nl

Door de zomervakantie zijn wij niet altijd even goed bereikbaar en kan het zijn dat u langer op een antwoord moet wachten.

 

Oudere berichten

Oudere berichten 

22 November 2022

We hadden een fijne kennismaking met de buurt vorige week woensdag . Afgelopen zondag een markering en start en  fijne housewarming met familie, vrienden, kennissen en netwerk.

Lekkere hapjes, gebakje, soep en een warme nacho's uit de nachomachine zorgden voor een verhoogde feestvreugde.

Lieve  fijne mensen dank jullie wel voor jullie  bijdrage, aanwezigheid, gezelligheid, warmte , bemoediging, lieve en wijze woorden.

Bovenop zijn we afgelopen week ook nog eens behoorlijk verwend met mooie bloemen, planten, lekkers, spellen, kalender, boeken een uithangbord van een pimpelmees en lekkere borrel pakketten, hieronder een impressie ervan.

Super lief en bedankt.....  

Aan het einde nog een presentje voor de pimpelmees in eigen tuin ;).

We zijn dankbaar voor bovenstaande kanjers , zonder hun hulp tijdens klussen en verven hadden we niet op tijd klaar geweest. 
Buiten stond een gezellige partytent, waar het goed vertoeven was met de heater  en warme vlam........  

Impressie

Een lieve buurvrouw die er woensdag niet bij kon zijn, zorgde zondag met een heerlijk gebakken chocolademarmercake  overgoten met hartjes( toevallig ook nog mijn lievelingscake) ook nog voor een extra welkomstgevoel, heerlijk en dat vonden we allemaal , want hij was zo op......

Hieronder (iets) minder actueel ;)

November 2022 
Belangrijke data 1
               WOENSDAG  16 November
Uitnodiging kennismaking met de buurt van 15-17.00 uur.

De flyer  ( afbeelding rechts) voor het kennismaken valt een dezer dagen op de mat bij onze buren en buurtgenoten om ons heen, die we van harte uitnodigen.

November 2022                      Belangrijke data 2
          EIND NOVEMBER
Uitnodigingen zijn verstuurd voor de Housewarming
van eind november !!!

Netwerk, familie en vrienden ontvangen een digitale uitnodiging voor de housewarming van eind november. Vergeet niet door te geven met wie je komt!!!

 

 

 

 

Oktober 2022
WE zijn bijna klaar om te beginnen,  Hou onze site in de gaten voor de  housewarming eind oktober/ begin november

Bij de verkoop van ons oude huis en aankoop van onze huidige huis zijn we geholpen door  Patrick en Karin Iste  van Vendome makelaardij, zij waren altijd goed bereikbaar, dachten bij alles mee en zijn zeer betrokken en accuraat.   https://www.vendomemakelaardij.nl/

We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de verbouwing om voldoende kamers te creëren, dit dreigde helemaal mis te gaan door de eerste aannemer die we hiervoor in de arm hadden genomen, hierdoor zijn we enorm uitgelopen, moest er veel hersteld worden en zijn we nu nog in de verbouwing.

Gelukkig is het meeste hersteld en is er supergoed vakwerk geleverd door onderstaande toppers, ondernemers en vaklui die bij ons kwamen  door Dick, die ik ken van gezamenlijk uitdelen met de soepfiets van het leger des Heils in Ede.
Dit keer kregen we harde werkers met echt verstand van hun vak.
We zijn hun super dankbaar en kunnen hun werkzaamheden van harte aanbevelen.

Harry van Ossendrijver installatietechniek Achterveld http://www.ossendrijver.info/
John van lagen, interieurbouw Kootwijkerbroek https://vanlageninterieur.nl/
Rick van Heijboer, totaalbouw Kootwijkerbroek
Ook bedanken wij
Stefan en collega's van Alva Volta https://alvavolta.nl/

Gerard Ton van  GHW  Workmate, Helpende hand uit Zutphen

 


Housewarming
Eind november

Tot gauw